Gama de produse pe care o oferim clientilor nostri cuprinde usi de interior, de intrare in apartament, de exterior, industriale, produse care pot fi
utilizate in orice tipuri de cladiri, de la apartamente, pana la hoteluri, birouri, institutii publice sau facilitati industriale.

Usa de la intrare este semnatura fiecarei case si o usa de calitate va poate asigura si proteja casa. Sistemele de usi Porta Doors sunt recunoscute
in toata tara pentru designul distinct si prin calitatea si garantia oferita. Tesal va ofera usi de interior cu finisaj din lemn masiv, din furnir natural, usi
de exterior din metal, usi din lemn masiv pentru apartamente sau pentru spatii de birouri, usi fonoizolante pentru studiourile audio, usi termoizolante
pentru spatiile in care este nevoie de o izolare termica foarte buna. Pe langa usile clasice cu clanta si yala, mai nou, clientii se indreapta si spre
usile glisante sau cele care se pliaza, mai ales in apartamentele de tip studio unde fiecare metru patrat conteaza.

banner porta doors

USI DE INTERIOR
VOPSITE

usa alba porta doors

UȘI DE INTERIOR
RAMĂ ȘI PANOU
CU FINISAJ SINTETIC

usi porta doors cu geamuri mici

UȘI DE INTERIOR
PORTA VERTE
PREMIUM

usa porta doors cu mai multe geamuri

UȘI DE INTERIOR
CU FURNIR NATURAL

usa porta door culoare deschisa cu mici gemulete

SISTEME DE GLISARE,
CANATURI PLIABILE,
CANATURI GLISANTE

usa glisanta porta doors de culoare alba

UȘI TEHNICE

usa porta doors cu striatii verticale

UȘI DE INTERIOR
PENTRU INTRARE
ÎN APARTAMENT

usa de intrare in apartament model cu freza

UȘI DE EXTERIOR
PASIVE ŞI EFICIENTE
ENERGETIC

usa porta doors pentru intrare in casa

UȘI TEHNICE
DIN OŢEL

usi tehnice porta doors

Informatii Relevante

camera de renovat
Afla in care stadiul al renovarii sau in care etapa a constructiei casei se vor putea monta usile de interior si de ce! Citeste articolul acum !
usa de bloc
Afla acum care sunt criteriile de care tinem cont atunci cand vrem sa cumparam o usa pentru scara de bloc si ce greseli trebuie sa evitam !
usa villadora retro
Vezi ce criterii sunt importante atunci cand trebuie sa alegi o usa de interior ! Afla ce optiuni ai la dispozitie si alege chiar acum modelul potrivit !
curatare ura metalica
Afla cum poti curata in mod eficient usa de la intrare, fiind metalica si cum poti face mici ajustari astfel incat sa arate impecabil ! Citeste articolul !
usa de lemn vopsita
Afla cum sa cureti in mod eficient usile astfel incat sa nu deteriorezi vopseaua aplicata pe lemn ! Citeste articolul chiar acum !
spuma poliuretanica
Afla cum sa indepartezi in mod eficient spuma poliuretanica ramana pe usi dupa ce acestea au fost instalate. Citeste articolul acum !
modele de balamale
Afla ce si de unde reglezi corect usa de termopan astfel incat aceasta sa se inchida corect ! Vezi pasii de urmat direct in articol acum !
modelele de termopane pentru balcon
Afla acum de ce este indicat sa inchidem balconul cu termopan, ce avantaje ofera acesta, ce greseli putem evita si cum sa alegem modelele !
montarea usii de interior
Afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a monta corect usa de interior. Citeste articolul chiar acum si actioneaza !